Luna profesorilor ROSE

Creștem prin educație

În cadrul evenimentului se vor prezenta cadrele de finanțare disponibile sectorului educațional, pornind de la programul Erasmus+, până la resurse de finanțare oferite de mediul ONG și corporate.

Atelierul prezintă elemente ce asigură succesul proiectelor de tip educațional și constituie o introducere pentru a stimula scrierea proiectelor și accesarea oportunităților de finanțare disponibile. Participanții vor fi invitați să analizeze nevoile de învățare/dezvoltare proprii sau din școlile lor și să gândească o structură de proiect cu principalele elemente, indiferent de finanțatorul pe care intenționează să-l acceseze.

Vă mulțumim pentru interesul acordat atelierului „Oportunități de dezvoltare europeană pentru dezvoltarea profesorilor” din data de 07 februarie 2022!

Înscrierea participanților la acest eveniment s-a încheiat, însă vă încurajăm să ne urmăriți pe Facebook pentru a afla când vor începe înscrierile pentru următoarele evenimente interesante din comunitatea #ROSE.

Amintiți-vă că vă puteți abona și la newsletter-ul nostru lunar, în care găsiți noutăți despre progresul proiectului.

Speakeri

Lect. Dr. Oana Moșoiu

Coordonator intervenții sistemice, Unitatea de Management al Proiectelor cu Finanțare Externă din cadrul Ministerului Educației

Carmen Marcu

Trainer și formator în cadrul programelor Erasmus+